Bioteknologisk hudpleje fra USA

ALGENIST er naturligt, bæredygtigt fremstillet veganske produkter, baseret på patenteret og ekstraordinære algesubstanser, der skaber resultater på bare 10 dage.

ALGENIST blev skabt da et team af bioteknologiske forskere i Californien, arbejdede på at udvikle algebaseret løsninger indenfor vedvarende energi.

Under deres forskning for US Marine, opdagede de helt uventet nogle utrolige kraftfulde polysakkarider fra mikroalgen, som viste sig at være ansvarlig for mikroalgecellens regenerering og beskyttelse, så den kan overleve selv i de mest barske omgivelser overalt på jorden.

Ved efterfølgende videnskabelige tests, viste de sig også at have signifikante egenskaber og fordele for huden som aldrig er set før, især indenfor anti-aging.

Disse blev patenteret under navnet ALGURONIC ACID, og det blev starten på lancering af Algenist – et banebrydende hudplejemærke baseret på specifikke algesubstanser, med en innovativ teknologi, til synlig forbedring og fornyelse af huden i alle aldre.

 

 

Alguronic Acid er nøglesubstansen i Algenists produkter, og videnskabelige tests viser, at det har betydelige anti-aging egenskaber, og hjælper med at regenerere, styrke og balancere huden.

En af Alguronic Acids stærke hudfordele er dets formidable evne til at tilføre fugtighed og holde på vandet i huden.

Faktisk er at dets evne til at binde vand, 6 gange kraftigere end den ellers meget effektive hyaluronsyre, hvilket giver en fugtmættet, blød og fyldig hud, med mere glød.

Men det er også kraftigt regenererende, og booster cellefornyelsen med 55%, hvilket mindsker linjer og rynker.

Effektiviteten af andre vigtige ingredienser som E- og C-vitamin, retinol, peptider og hyaluronsyre fordobles som minimum, og produktionen af elastin og kollagen styrkes så hudens fasthed og elasticitet forbedres.

Pigmentpletter mindskes og huden får en mere jævn teint, og cellernes egen beskyttelse mod UV stråler forbedres så celleskader der ælder huden mindskes.

Kliniske tests viser resultater på bare 10 dage.

 

 

GENIUS LIQUID COLLAGEN™ er vores absolutte bestseller. En banebrydende formular baseret på den højeste dosering af plantekollagen, der sammen med Alguronic Acid og Microalgae Oil, hjælper med at genoprette hudens elasticitet, fasthed, fugtbalance og styrke.

Liquid Collagen har en hurtig og synlig virkning. Udover at mindske linjer og rynker, fylder den huden med fugtighed og gør den straks mere smidig, fyldig og glat. Huden føles mærkbart blødere, og dens glød og udstråling forbedres med det samme.

Alguronic Acid speeder cellefornyelsen op, som bevirker at huden også selv producerer mere kollagen, og ydermere øger det virkningen af kollagenet med helt op til 7 gange.

Ud over Alguronic Acid og plantekollagen, indeholder hver flaske af Liquid Collagen, 13.000 enheder af Microalgae Oil, rig på de essentielle fedtsyrer Omega-3, 6 og 9 samt antioxidanten E-vitamin og B3-vitaminet Niacinamid, som bl.a. er med til at modvirke pigmentpletter og irritationer i huden.

Et fuldstændigt unikt produkt som også findes i en version til læberne for fylde og fugt.

 

POWER SERUM

I Algenist Power serien finder du bl.a. Power Pressed Serum som er en skøn koncentreret serum i fast form, der smelter når den kommer i kontakt med huden. Den særlige teknologi sikrer at de aktive ingredienser er virksomme hele natten.

Baseret på så meget som 38% næringsrigt kokosvand, og propfyldt med det hudfornyende Alguronic Acid forstærket af algeprotein og peptider, adresserer denne hybridserum de første synlige tegn ældning ved at genoplive træt hud, synligt reducere fine linjer og rynker og forfine en kedelig, ujævn hudstruktur.

FIND PRODUKTERNE HER

 

Vejl. Uds. 625.-

GANSKE ENKELT GENIUS

Genius er den serie du vælger, hvis du bekymrer dig om de dybere rynker, slaphed og ønsker hjælp til at mildne aldersforandringerne, og vil have hurtige og synlige resultater.

Genius produkterne med det unikke Alguronic Acid både løfter og udglatter, og giver simpelthen huden en finere struktur og glød.

Det er også i denne serie du finder kollagen produkterne som Liquid Collagen og Sleeping Collagen, en natcreme fyldt med kollagen og Alguronic Acid, og med den skønneste smeltende konsistens du kan forestille dig. Desuden findes renseprodukter, cremer og øjenpleje.

FIND PRODUKTERNE HER

Vejl. Uds. fra 245.- til 775.-

DE GODE BAKTERIER

Alive produkterne med præbiotika fra alger og probiotika, samt Alguronic Acid, hjælper med at opnå og bevare den sunde hud, ved at genoprette balancen i hudens mikrobiologiske tilstand.

En usund og ubalanceret mikrobiologisk balance kan skabe flere uønskede hudproblemer som manglende glød; en ujævn hudstruktur; skiftende hudtilstande, tør, skallende hud; tilstoppede porer og en mere sensitiv hud.

I serien finde en dagcreme med SPF 15 og en afbalancerende maske i en lækker mousseagtig konsistens.

FIND PRODUKTERNE HER

Vejl. Uds. fra 265.- til 275.-