CODE Beautiful

CODE Beautiful er skabt af britiske Sarah Cross, en kvinde på en mission for at skabe ultimative skønhedsprodukter.

CODE Beautiful handler om at skabe MUST-HAVE produkter til kvinder – de her essentielle produkter vi bare kan ikke leve uden.

 

 

CODE VLM

CODE VLM er en fiberbaseret mascara, med en rig og dyb sort formular som hverken løber, drysser, klumper eller smitter af, men til gengæld giver synlig volumen, og supertætte, superlange og flot buede øjenvipper.

Den er designet til at dække vipperne med bare et enkelt lag og giver et godt vippeløft som holder hele dagen.

Den volumenskabende formular giver ikke bare fylde og længde, men indeholder også fugtende og blødgørende planteolier, samt vitamin B og E, som styrker vippernes vækst og beskytter dem mod at knække.

De fine, smidige og bløde nylonfibre lægger sig perfekt langs vipperne uden at stritte, ”knække” i spidsen eller drysse (i modsætning til bomuldsfibre som ofte kan være svære at få til at makke ret).

Vejl. Uds. 245.-

CODE FFL

CODE FFL er skabt for kvinder med superkorte, sparsomme vipper, eller for dem som er velsignet med lange vipper, men som ønsker et ”kunstige-øjenvipper-look” på en naturlig måde.

Den anvendes som primer under VLM eller din helt egen favoritmascara og vil forbedre resultatet af en hvilken som helst mascara.

En nylonfiberbaseret fyldig og cremet, lys brun formular med volumenskabende egenskaber, som plumper, og giver fylde, længde og vippebuk til hver eneste vippehår, inden brug af mascara.

Den indeholder desuden, ligesom CODE VLM, blødgørende og fugtgivende ingredienser som beskytter hvert eneste vippehår mod udtørring og mod at knække.

CODE FFL opgraderer dine øjenvipper og skaber et perfekt underlag som sikrer at når du efterfølgende påfører din mascara, opnår bedst mulig volumen, fylde, længde og form.

Vejl. uds. 245:_

SMUKKE LÆBER

Lip Plumper og Soft Smooth Liner er det perfekte sæt for til flotte, veldefineret og fyldigere læber.

Lip Plumper giver en boostende effekt for mere fuldstændige, og mere definerede læber. Du kan bruges den alene, eller lade den tørre og bruge din læbestift eller gloss ovenpå. Med en svag naturlig rosa/nude tone.

Lip lineren har den helt perfekte nude tone og passer stort set til alt og alle. Den holder fantastisk og forhindrer at læbekanterne lyder ud, eller at læbestiften ”bløder”. En innovativ selvspidsende teknologi sikrer den perfekte linertip hver gang.

Vejl. Uds. fra 195.- til 225.-