100% naturlige produkter, som styrker både din hud og dit sind

Er du gnaven, udkørt, doven, humørsyg, eller måske i det erotiske hjørne? Cowshed produkternes terapeutiske effekt hjælper dig med at balancere dit humør og skabe den rette stemning foruden at pleje din hud med de bedste økologiske ingredienser.

Cowshed serien så dagens lys i 1998, og blev først og fremmest udviklet til Cowsheds første eksklusive Spa, Babington House i England.

Tidligere var Babington House en kvægfarm, og Cowshed hylder stadig husets første beboere: køerne fra stalden, med humoristiske produktnavne såsom Grumpy Cow, Lazy Cow, Horny Cow, Moody Cow, Baby Cow og flere andre.

Bag Cowshed står engelske Soho House Group, som ejer adskillige cool og luksuriøse hoteller i England, USA og Tyskland, samt egne Cowshed butikker, Spa´er og eftertragtede medlemsklubber flere steder i England. Naturligvis finder man Cowshed produkter på de stilfulde hotelværelser og i alle spa´erne.

Cowshed blev lanceret i Danmark i starten af 2010.

Filosofien
Cowsheds filosofi er at skabe produkter som er ærlige, naturlige og aromaterapeutiske. De dufter skønt, og de holder, hvad de lover.

Alle produkter fremstilles i England af de bedste økologiske, fairtrade og vildthøstede botaniske ingredienser. Kun de fineste økologiske æteriske olier anvendes fra blomster, blade, frø, frugter, stængler og rødder.

Foruden olier, urteinfusioner og blomstervand, anvendes utallige andre nærende naturlige ingredienser med vitaminer, flerumættede fedtsyrer, antioxidanter og anti-aging ingredienser. Cowshed tester naturligvis ikke på dyr, og produkterne indeholder ikke parabener, petrokemikalier, sulfater eller syntetisk parfume og farve.

 

GRUMPY COW

Start dagen med et terapeutisk sulfatfri brusebad med din favorit bath & shower gel, hvis aromatiske olier både renser og efterlader huden delikat duftende. Hvis humøret ikke er helt i top, så prøv Grumpy Cow med grapefrugt og rød mandarin. En stresset morgen? Knackered Cow med lavendel og eukalyptus får dig til at slappe af. Efter badet vil én af Cowsheds bodylotions sikre, at huden får den vigtige fugtighed og næring med både olier, kakaosmør, shea butter, aloe vera og E vitamin. Er det fridag?
Så prøv Lazy Cow med jasmin og sandeltræ, som styrker selvfordybelsen og gør dig fredfuld. Driller hormonerne?
Moody Cow med geranium, lindeblomst og røgelse balancerer følelserne og letter spændinger.

Vejl. uds. fra 180. til 210.-

BATH & MASSAGE OILS

Bath & Massage Oils i 6 forskellige varianter er den ultimative pleje til kroppen. Den kan anvendes i det varme badevand og giver en skøn aromaterapeutisk oplevelse af velvære. En kapselfuld er nok. Unik som massageolie, enten hjemme eller til professionelt brug, eller helt ideel som en nærende kropsolie, der masseres let ind over hele kroppen mens huden stadig er let fugtig og varm efter badet. Olien er rig, men fedter ikke, og huden bliver flot glat og fuld af glød. Til meget tør hud kan det anbefales af bruge olien ovenpå bodylotion – så kan det ikke gøres bedre. Økologiske olier fra druer, mandel, soya, sesam, morgenfrue, hampefrø og tranebær tilfører både vitaminer, anti-oxidanter og omega 3 fedtsyrer, og huden bliver optimalt forkælet.

Vejl. Uds. kr. 210.-

AROMATERAPI

Aromaterapi er behandling med æteriske olier, som er naturligt forekommende olier, som udvindes af bestemte planter. 
Der findes mange forskellige slags æteriske olier som, ifølge aromaterapeuter, har hver sin unikke terapeutiske egenskab:

  • Ved indånding, hvor duften omsættes til kemiske signaler, der påvirker hjernen
  • Ved indsmøring, hvor de æteriske oliers indholdsstoffer trænger ind gennem huden, går videre med blodbanen rundt i kroppen og påvirker kroppen undervejs.

Formålet med aromaterapi er at lindre symptomer og øge det fysiske og psykiske velvære.