Fransk klassiker med kultstatus inden for hudpleje

NÅR ET PRODUKT, FORMULERET AF EN LÆGE OG FORHANDLET AF FRANSKE APOTEKER SIDEN 1950, BLIVER EN BACKSTAGE FAVORIT!

Embryolisses historie starter helt tilbage i 1950, hvor en dermatolog fra Saint Louis Hospital i Frankrig skabte den legendariske Lait-Crème Concentré; et universelt plejeprodukt med en høj tolerance.

70 år senere er der solgt millioner af produkter og Embryolisse er udvidet til en hel hudplejeserie, udviklet med strikse krav til effektivitet og tolerance, og med en filosofi om at give huden lige præcis hvad den mest behøver, for at være sund og smuk.

Embryolisse anbefales ikke bare af dermatologer, farmaceuter og hudplejekyndige, men er også anerkendt og elsket af en hel skønhedsverden, ført an af makeupartister og andre pro´s.

En velnæret og gennemfugtet hud er ganske enkelt meget blødere og mere fyldig. Embryolisse giver huden alt den behøver for at blive sund og smuk, genopfyldt og udglattet,  og med en langt flottere udstråling.

Du finder serier til alle hudtyper og behov

 

Moisturizing

I den blå serie finder du produkterne som især er fokuseret på et højt indhold af fugtbevarende ingredienser, for give dig den smidige, glatte, fyldige hud som føles i god balance.

Sheasmør, hyaluronsyre, sojaproteiner, vitaminer og aloe vera er med til at sørge for at din hud altid føles dejligt fugtmættet og hverken bliver stram eller irriteret.

En gennemfugtet hud reflekterer lyset bedre, da den simpelthen er glattere. Makeupartister og fotografer er helt klar over dette trick, derfor er Lait-Crème Concentré deres hemmelighed og bedste redskab til en smuk hud i spotlightet.

 

Anti-Ageing

Formålet med produkterne fra den røde Anti-Ageing serie, er at behandle hudens tegn på ældning og samtidig give beroligende pleje af huden.

En løsning når almindelig fugtpleje simpelthen ikke længere er tilstrækkelig, uanset om det er til behandling af de første linjer, eller de mere tydelige alderstegn hos den mere modne hud. Kollagen og hyaluronsyre giver en fastere og glattere hud, antioxidanter og vitaminer giver både beskyttelse og glød, og linjer og rynker vil synes mindre. Omega-9, resveratrol og sojaekstrakter vil gøre huden kraftigere og forbedre strukturen.

 

Nourishing

At forstå de specifikke problemer for den tørre og følsomme hud er en af Embryolisses stærke sider.

Den turkise produktserie er produkter skabt til at beskytte og genoprette huden ved at levere alle de nødvendige næringsstoffer, udover almindelig fugtighedspleje.

Produkterne her giver omgående lindring, også for dem der har en følsom eller en beskadiget hud, måske sammen med rødme,  irritation og kløe, eller atopiske tendenser.

Beskyttet af beroligende balm-agtige konsistenser, genvinder huden hurtigt komfort og en sundere tilstand.

LAIT-CRÈME CONCENTRÉ

Den populære kultcreme, anvendt og anerkendt af makeupartister, modeller og kendisser i rampelyset, og elsket af kvinder over hele verden.

Lait-Crème Concentré er en ultra-fugtende creme, men også en helt fantastisk primer under makeup. Den får hurtigt bugt med tørhed og småirritationer eller rødme, og gør huden mere ensartet, fyldigere og mættet af fugt.

Du kan bruge den som en fugtighedscreme dag og nat, som primer, som rensecreme eller som en fugtmaske.

FIND PRODUKTET HER

Vejl. Uds. 199.-

EKSPERTENS UDSAGN

KENNY ALEKSANDR … er en af Danmarks mest efterspurgte makeupartister, og har arbejdet som stylist i mange år. Han er ofte set på tv eller i forbindelse med modebegivenheder, og med en baggrund som frisør og makeupartist bliver han ofte hyret til stylingopgaver, store som små photo shoots, reklamer, film og tv-shows.

Kenny Aleksandr er stor fan af Embryolisse, og her på siden finder du nogle af hans bedste tips.

“Som makeupartist er Embryolisse et musthave i mit arbejde. Hvis basen er i orden, så bliver det færdige resultat perfekt. Mød nogle af mine favoritter her.”
– Kenny Aleksandr

FIND PRODUKTERNE HER

Vejl. Uds. fra 149.-

ARTIST SECRET

Hemmeligheden bag en vellykket makeup ligger i en optimal forberedelse af huden, og makeup pro´s over hele verden elsker og anbefaler Lait-Crème Concentré som THE must-have makeup primer.

Med Artist Secret serien har Embryolisse dog yderligere udviklet en lang række af produkter der på hver sin måde kompletterer og opfylder kravene til naturlig makeup i det moderne liv, såvel som backstage.

Produkter, der fremhæver hudens egen skønhed takket være silkeagtige konsistenser, en fløjlsagtig finish, og masser af pleje, glød og udstråling.

FIND PRODUKTERNE HER

Vejl. Uds. fra 159.-