Økologisk genbrug

UPCIRCLE er en britisk serie af 100% naturlige, økologiske, veganske og bæredygtige produkter som face scrubs, body scrubs, serum og rensebarer. I alle produkterne anvendes enten brugt Arabica kaffegrums eller chai krydderier som er tilovers efter fremstilling af chai sirup, og som indsamles fra de bedste kaffebarer og restauranter i London.

Naturen giver os masser af vidunderlige ingredienser der gør vores hud sundere og mere strålende – som brugt kaffegrums og brygget chai te krydderier.

Men ofte lander de på lossepladsen.

Hvorfor skal alle de gode sager gå til spilde?
Det burde de heller ikke.

Derfor bringer UpCircle, efterladte naturlige ingredienser til live igen, og bruger dem til skønhedsprodukter din hud vil elske.

 

 

“Tilbage i 2015 fik vi en tanke:

Hvis vi hver morgen smider kaffemaskinens brugte kaffegrums ud, hvor meget kaffegrums går der så til spilde over hele London? En masse, viste det sig.

Så vi besluttede os for at gøre noget ved det. Vi havde brug for en måde at give denne kaffegrums et længere liv. Og det blev starten på UpCircle”.

 

VORES KOMMITMENT:

“Udover at være 100% naturlige, er vores produkter også 100% forrygende. Fordi du ikke skal vælge mellem at gøre det rigtige og at opnå de bedste resultater.

Med UpCircle, kan du glæde dig over fordelene ved naturens egne hudplejere – og gøre noget godt planeten samtidig. That’s all round better skincare.”.

William & Anna Brightman
Founders

 

KAFFENS EGENSKABER

At anvende kaffe i hudplejeprodukter er en hypet trend i disse år – og ikke uden grund!

Vi ved at når vi drikker kaffe med koffein, har det en opkvikkende virkning.
Men kan koffein også optages gennem huden? JA!

Undersøgelser viser at når kaffeolie anvendes i hudpleje, er det faktisk en betydelig mængde af koffeinet der optages gennem huden, og i løbet af få minutter kan koffein trænge ind i epidermis.

Kaffe indeholder mange aktiver som er bevist at have en effektiv virkning på mange forskellige hudproblemer.
Men der er stor forskel på intensiteten af aktiverne, om kaffen anvendes før eller efter den er brygget.

I kaffegrumsen, efter kaffen er brygget, efterlades en langt kraftigere koncentration af de virksomme ingredienser, og det er kaffegrumsen fra den fine Arabica kaffe der bruges i UpCircles produkter.

 

 

HVAD GØR KAFFEGRUMS I HUDPLEJE SÅ GODT FOR?

  • Den er rig på kraftige antioxidanter, heriblandt den gode E-vitamin.
  • Den indeholder B3 vitamin (niacinamid), der har mange hudforbedrende fordele, såsom at dulme rødme, styrke og beskytte samt afhjælpe pigmentering.
  • Den virker fantastisk på betændelsestilstande og urenheder.
  • Koffeinet modvirker mørke rande under øjnene
  • Den booster kollagenproduktionen, så fine linjer mindskes.
  • Den øger blodgennemstrømningen, så huden bliver mere klar og får en flottere glød.

 

 

FACE SCRUBS

Et udvalg af tre eksfolierende Coffee Face Scrubs til forskellige hudtyper.

Disse face scrubs er milde, økologiske, veganske og bæredygtigt fremstillet med genbrugt førsteklasses Arabica kaffegrums fra udvalgte London kaffebarer.

Kaffegrums eksfolierer din hud, og i en blanding med sheasmør og kokosolie vil den samtidig plejes og næres, føles mere glat, blød og fugtmættet, og med en finere struktur og en renere overflade.

Koffein er rig på antioxidanter, og har mange fordele for huden.

Niacinamid og E-vitamin er eks. med til at dæmpe rødme, styrke og beskytte samt afhjælpe pigmentering.

Koffein forbedrer blodgennemstrømningen og har fortrinlige anti-inflammatoriske egenskaber som modvirker irritationer og hævelser

FIND PRODUKTERNE HER

Vejl. uds. 145.-

BODY SCRUBS

En serie af fire eksfolierende Coffee Body Scrubs med en base af havsalt, sheasmør og kokosolie, samt kaffegrums.

Skrub de tørre, døde celler væk, og huden føles med det samme glat og forfrisket. Pakket med antioxidant-rig koffein der hjælper med at øge blodgennemstrømningen og reducere cellulite.

Kaffegrums og havsalt skrubber de døde hudceller væk, og din hud plejes og næres med sheasmør og kokosolie så den omgående føles forfrisket, glat og blød.

Hvorfor Arabica, og ikke bare bruge en hvilken som helst brugt kaffegrums, spørger du?

Fordi de ingredienser vi bruger bevarer deres kvalitet, selv efter vi har lavet dem om til skønhedsprodukter. Så jo bedre kaffe, desto bedre scrubs.

Bonus fact:  Antioxidanterne i kaffe bliver kraftigere efter kaffen er blevet brygget – hvilket bare gør det endnu bedre for din hud.

FIND PRODUKTERNE HER

Vejl. uds. 165.-

Organic Facial Serum

En økologisk, super-fugtgivende og nærende ansigtsserum, tilført kaffeolie ekstraheret fra genbrugt førsteklasses Arabica kaffegrums.

Økologisk certificeret, vegansk og bæredygtigt fremstillet.

Sammensat af en fugtgivende blanding af olier fra jojoba, havtorn og hybenrose. C-vitamin og den antioxidantrige kaffeolie modvirker irritationer og mindsker hævelser.

Mørke pletter bleges, og din hudfarve bliver mere klar med masser af glød.
Booster kollagendannelsen og er med til at bevare huden fast og glat.

Niacinamid og E-vitamin er med til at dæmpe rødme, styrke og beskytte samt afhjælpe pigmentering.

Anvendes morgen og aften af alle hudtyper.

FIND PRODUKTERNE HER

Vejl. Uds. 165.-