eksklusiv distributør af parfume, hudpleje og kosmetik i Skandinavien
slider_cocoabrown_01
slider_cocoabrown_02
slider_cocoabrown_03

Cocoa Brown

Nr. 1 Tanning Brand


Siden Marissa Carter først lancerede 1 HOUR TAN MOUSSE i 2012 har Cocoa Brown opnået kultstatus og er i dag det bedst sælgende selftanning brand i både England, Irland med tusindvis af forhandlere, og flere andre markeder er på vej til samme niveau.

Utallige prestigefyldte skønhedspriser er vundet gennem de sidste 4 år, og tusindvis af omtaler fra presse, bloggers og instagrammers over hele verden har medvirket til den store succes Cocoa Brown har opnået, og i dag sælges der mindst 3 flasker 1 HOUR TAN hvert eneste minut døgnet rundt bare i Storbritannien.

En stor skare af celebrities er fans, og Marissa Carter og Cocoa Brown har deltaget ved The Oscars og andre store kendis arrangementer.

Produkterne er helt unikke ved at være hurtigtvirkende, og giver en meget naturlig farve som nemt kan gradueres. De er utroligt lette at anvende, de farver med det samme og dufter rigtigt behageligt.


 

 

 

Kylie Jenner fik Cocoa Brown udsolgt overnight i USA med dette instagram opslag sidste sommer. Kylie er stor fan og får ugentligt Cocoa Brown tanning treatments.

Der ligger et utal af selftan tests på Youtube hvor Cocoa Brown er klar vinder.

Især roses produkterne for at give den helt rigtige farve og for at være virkelig nemme at bruge, og ikke mindst har de en pris hvor alle kan være med.

1 HOUR TAN MOUSSE

En multi-prisvindende mousse der giver en smuk bronzefarvet hud med masser af glød på bare 1 TIME.

Farven kan gradueres fra lys til mørk, afhængigt af hvor længe du lader produktet arbejde før du skyller det af i brusebadet.

SÅDAN FUNGERER DET:

Påfør 1 HOUR TAN og vent mellem 1-3 timer. Den solbrændthed du har opnået når produktet er skyllet af vil vare i 5-7 dage. Det allerbedste resultat får du ved at bruge Tough Stuff exfoliator dagen inden. Vi anbefaler at du påfører 1 HOUR Tan med Cocoa Brown Tanning Mitt (handsken), som gør det meget let at fordele produktet hurtigt og jævnt. Anvender du hænderne i stedet, så husk at vask dem godt efterfølgende.

HVORFOR VIRKER 1 HOUR TAN SÅ GODT?

−  Accelererende ingredienser gør at denne revolutionerende, hurtigtvirkende selftan giver dig en smuk solbrun farve på bare 1 time, og en endnu dybere glød hvis du lader den virke i 3 timer.

−  En mousse der er let at påføre jævnt, tørrer på få sekunder, klistrer ikke, og aftager jævnt på huden igen.

−  Når den er skyllet af, vil den farve du har opnået holde i 5-7 dage.

−  Fugtgivende og mild nok til at bruge i både ansigtet og på kroppen.

−  Signaturduften af gardenia giver en vidunderlig behagelig duft, og ikke den sædvanlige gammeldags lugt af selvbruner.

−  Vegetabilsk udvundet DHA, og uden parabener. Mild for selv sart hud.

−  Cocoa Browns produkter giver altid den eftertragtede solbrune kulør, uden nogen orange toner. 

 

GENTLE BRONZE

Marissa Carters seneste innovative udvikling fra Cocoa Brown er den prisvindende GENTLE BRONZE GRADUAL TAN som giver dig en smuk gennemfugtet hud med en gyldenbrun farve – hver dag.

GENTLE BRONZE er en bodylotion som du anvender dagligt for at fugte din hud, og samtidig vil den milde selftan effekt gradvist opbygge en naturlig gylden farve på din hud, fra en let glød til en blid bronze tone.

SÅDAN FUNGERER DET:

GENTLE BRONZE kan bruges dagligt som en bodylotion for at gennemfugte din hud og tilføre den en let farve .

Den er også ideel til at bevare farven fra eks. 1 Hour Tan længere.

Påfør den som en hvilken som helst anden bodylotion, lad den trænge ind i huden inden du klæder dig på.

Husk altid at vaske hænder efterfølgende.

NIGHT & DAY MOUSSE

Endnu et prisvindende produkt som Cocoa Brown er først med indenfor selftan.

NIGHT & DAY TAN løfter barren med en revolutionerende 24-timers strategi for selvbruning.

Det perfekte produkt inden en aften i byen. Den farver omgående huden med en dyb farve, og først dagen efter går du i bad og skyller produktet af, hvorefter en lysere glød bliver tilbage og holder i op til 5 dage.

SÅDAN FUNGERER DET:

Påfør NIGHT & DAY TAN, gerne med Pink Tanning Mitt (handsken), som gør det meget let at fordele produktet hurtigt og jævnt. Anvender du hænderne i stedet, så husk at vask dem godt efterfølgende.

Så snart du har påført produktet giver den en flot mørk bronze tone på huden – klæd dig derefter på, og nyd din aften i byen. Næste dag går du i brusebad og skyller produktet af. En lysere glød vil være tilbage og den holder i op til 5 dage.

HVORFOR VIRKER DAY & NIGHT TAN SÅ GODT?

−  NIGHT & DAY TAN er en mousse som farver huden omgående og når den dagen efter skylles af efterlades en lysere fin glød på huden.

−  Moussen er let at påføre jævnt, tørrer på få sekunder, klistrer ikke, og aftager jævnt på huden igen.

−  Kan bruges både i både ansigtet og på kroppen.

−  Signaturduften af gardenia giver en vidunderlig behagelig duft, og ikke den sædvanlige gammeldags lugt af selvbruner.

−  Vegetabilsk udvundet DHA, og uden parabener. Mild for selv sart hud.

−  Cocoa Browns produkter giver altid den eftertragtede solbrune kulør, uden nogen orange toner.