eksklusiv distributør af parfume, hudpleje og kosmetik i Skandinavien
slider_codage_04
slider_codage_03
slider_codage_01

Fransk serumserie, der henvender sig til både detail og klinik brug

Codage er en serumserie, der henvender sig til både detail og klinik brug, da serien også indeholder specifikke produkter udviklet kun til klinikbrug. Du vil derfor som behandler kunne tilbyde dine kunder en oplevelse udover det sædvandlige.Bag CODAGE står en bror og en søster – en moderne fortælling.

Fascineret af sundhed og skønhed siden den tidlige barndom voksede Amandine og Julien Azencott op fulde af beundring for deres familie, som allerede var fordybet i arbejdet med medicin og den franske apoteksverden.


Konfronteret med et stadig voksende udbud af kosmetiske produkter og overbeviste om, at hver hud er unik og fortjener sin egen særlige behandling, besluttede skaberne af CODAGE sig for at genoplive tidligere tiders tradition for kundepleje og genetablere den i hjertet af kosmetologi.

Med CODAGE ønskede de at genoplive tidligere tiders tradition, hvor man kunne træde ind på et apotek og beskrive sin levevis, sine behov og ønsker med en ekspert – og så til gengæld modtage sin helt egen skræddersyede hudpleje formular.

Den høje kvalitet i CODAGE’s formler ligger i forståelsen af individuel hudpleje og kendskabet til alle de aktive ingrediensers egenskaber samt deres præcise dosering.

Codage fire kerneværdier:

EFFEKTIVITET
Vi skaber formler, der er effektive. Vores kernekompetence er at udvikle sera. Sera leverer en meget høj koncentration af aktive næringsstoffer og har evnen til at trænge ned i de dybere lag af huden. Vores mål er at knække koden, for på den måde at tilbyde den mest effektive løsning til hver hudtype.


KVALITET
Vi har samlet tæt på hundrede “best in class” aktive ingredienser indtil nu og koncentrerer os om at opdatere vores sortiment, efterhånden som nyopdagelser sker. Det handler om at nære og pleje din hud med de ypperste kvalitative og synergetiske næringsstoffer for at forbedre, behandle og beskytte din hud.

SKRÆDDERSYET
Der er to muligheder for at skræddersy din CODAGE hudpleje – enten ved at kombinere to el. flere sera fra CODAGE Serum Collection, eller ved at få produceret din helt egen myCODAGE serum – specielt fremstillet kun til dig. CODAGE Serum Collection er sammensat så kunden nu kan vælge at prioritere – og målrettet tackle behovene i tilknytning til hendes/hans livsstil og miljømæssige udfordringer. myCODAGE bliver udviklet i samarbejde med en hudplejekonsulent – el. det kan gøres on-line.

RENT & SIKKERT

Kun rene og sikre aktive ingredienser kommer i kontakt med din hud – ingen brug af parabener, allergener, phtalater el. andre petrokemikalier, ligesom vi ikke tester på dyr.

THE SERUM COLLECTION

CODAGE har identificeret 9 hudplejeprioriteter og formuleret 9 højaktive sera til præcist at løse hver hudproblem, som kan anvendes alene eller kombineres med hinanden for en personlig hudplejeløsning.

THE SPECIAL EDITIONS

En ekstra serie af sera, skabt til at håndtere midlertidige livsstilsrelaterede behov opstået på grund af udefra og indefra kommende tilstande, såsom årstidsrelaterede hudproblemer, stress og miljø m.m.

THE BASICS

En linje af essentielle hudplejeprodukter lavet af CODAGE laboratorium til den daglige skønhedsrutine: renseprodukt, dagcreme, natcreme og masker.