eksklusiv distributør af parfume, hudpleje og kosmetik i Skandinavien
slider_codebeautiful_01

CODE Beautiful

CODE Beautiful er skabt af britiske Sarah Cross, en kvinde på en mission for at skabe ultimative skønhedsprodukter.

CODE Beautiful handler om at skabe MUST-HAVE produkter til kvinder – de her essentielle produkter vi kan ikke leve uden.

De tør at være anderledes, at skubbe grænserne for hvad der kan lade sig gøre, og de leverer fantastiske produkter – koden er knækket!


I 2014 lanceredes #CODE VLM (Volumising, Lengthening Mascara), og året efter kom #CODE FFL (Forget Fake Lashes).

I England, allerede elsket af celebrities, rost af medierne, anerkendt af skønhedaindustrien!

Nu går turen videre til resten af verden……

 


I 2014 lanceredes #CODE VLM (Volumising, Lengthening Mascara), og året efter kom #CODE FFL (Forget Fake Lashes).

I England, allerede elsket af celebrities, rost af medierne, anerkendt af skønhedaindustrien!

Nu går turen videre til resten af verden……

CODE VLM

CODE VLM er en fiberbaseret mascara, med en rig og dyb sort formular som hverken løber, drysser, klumper eller smitter af, men til gengæld giver synlig volumen, og supertætte, superlange og flot buede øjenvipper.

Den er designet til at dække vipperne med bare et enkelt lag og giver et godt vippeløft som holder hele dagen.

Den volumenskabende formular giver ikke bare fylde og længde, men indeholder også fugtende og blødgørende planteolier, samt vitamin B og E, som styrker vippernes vækst og beskytter dem mod at knække.

De fine, smidige og bløde nylonfibre lægger sig perfekt langs vipperne uden at stritte, ”knække” i spidsen eller drysse (i modsætning til bomuldsfibre som ofte kan være svære at få til at makke ret).

CODE FFL

CODE FFL er skabt for kvinder med superkorte, sparsomme vipper, eller for dem som er velsignet med lange vipper, men som ønsker et ”kunstige-øjenvipper-look” på en naturlig måde.

Den anvendes som primer under VLM eller din helt egen favoritmascara og vil forbedre resultatet af en hvilken som helst mascara.

En nylonfiberbaseret fyldig og cremet, lys brun formular med volumenskabende egenskaber, som plumper, og giver fylde, længde og vippebuk til hver eneste vippehår, inden brug af mascara.

Den indeholder desuden, ligesom CODE VLM, blødgørende og fugtgivende ingredienser som beskytter hvert eneste vippehår mod udtørring og mod at knække.

CODE FFL opgraderer dine øjenvipper og skaber et perfekt underlag som sikrer at når du efterfølgende påfører din mascara, opnår bedst mulig volumen, fylde, længde og form.

CODE VLM Mini

”Mini”mer din mascara med denne CODE VLM i ministørrelse.

Lige til at smide i tasken, i lommen eller tage med på rejse, og nem at opgradere dit look med når som helst og hvor som helst.

Det er præcis den samme formel som CODE VLM i originalstørrelsen, og resultatet er lige så fantastisk.

Selv den helt særlige CODE Beautiful børste som sikrer perfekt dosering og de flotteste vipper hver gang, er den samme i VLM MINI – de samme unikke egenskaber, men her i en mindre udgave.