eksklusiv distributør af parfume, hudpleje og kosmetik i Skandinavien
slider_embryolisse_03
slider_embryolisse_01

Fransk klassiker med kultstatus inden for hudpleje

Embryolisse har været solgt på de franske apoteker i mere end 60 år, og har i dag opnået status som et sandt kultmærke inden for hudpleje.


quick facts

  • Fransk apotekermærke der har eksisteret i mere end 60 år. Udviklet af en dermatolog i Paris.
  • Serien indeholder flere forskellige produkter til krop og ansigt. Serien udvikler sig hele tiden og nye produkter kommer til.
  • Alle produkter er 100% fri for parabener.
  • Nomineret til Danish Beauty Award 2010 med produktet Lait Creme Concentre.
  • Bliver konstant omtalt i magasiner, på et utal af blogs og i TV.
  • Mærket har mange loyale kunder, der vender tilbage gang på gang. Embryolisse er anbefalet af bl.a. Søren Hedegaard og Charlotte Torpegaard (ilovebeauty.dk).
  • Serien indeholder flere multifunktionelle produkter, bl.a. Lait-Crème Concentre (fugtpleje og multi produkt), Lotion Micellair (rens) og Balm Secour (sos balm).
  • Seneste skud på stammen er en fantastisk BB Creme med SPF 20.

Historien begynder i 1950, da en dermatolog fra et af de førende hospitaler i Paris udvikler det legendariske produkt Embryolisse Lait-Crème Concentrè. Han ønskede en mild og høj-tolerant creme med flere funktioner.

Resultatet blev en vidundercreme, der stadig den dag i dag er et af verdens bedst sælgende hudpleje produkter. Cremen Lait-Crème Concentré er et multifunktionelt produkt, der udover den daglige fugtpleje kan bruges som makeup fjerner, primer, fugtmaske og meget andet. Embryolisse kan desuden bruges af alle hudtyper.

En komplet hudplejeserie

Embryolisse blev i 2010 introduceret på det Skandinaviske marked med stor succes og omtale. Udover Lait-Crème Concentrè, tilbyder Embryolisse et bredt sortiment til den totale ansigts- og kropspleje. Indholdet i alle produkter er sammensat for at mindske allergiske reaktioner og produkterne er tolerante for selv sart hud.

61 års erfaring med farmaceutisk hudpleje

Embryolisse er et doktorbrand med højeffektive produkter i bedste ”apoteker look”. De indeholder blødgørende olier og naturlige aktive ingredienser, såsom bivoks, shea butter, aloe vera og sojaprotein, der tilsammen udgør grundstammen.

Desuden er alle produkter fri for Symdiol 68T parabener og udviklet under nøje farmaceutisk overvågning og hyppig kontrol og selvfølgelig ikke testet på dyr.

Embryolisse bliver ikke markedsført via omfattende markedsføring eller dyre kendisser. Der bruges ikke penge på glitrende reklamer, da filosofien er, at produkternes effektivitet taler for sig selv.

De gode erfaringer med Embryolisse er videregivet fra mødre til døtre gennem de seneste 60 år. Og gode råd er videregivet fra professionelle i branchen til forbrugerne.

Embryolisse er velkendt af makeup artister og modeller i hele verden, og anses af mange som lidt af et kultmærke og en rigtig skønheds hemmelighed. Produkterne bliver flittigt omtalt i de førende magasiner og på diverse blogs igen og igen!

I dag er Embryolisse kendt for deres vidundercremer, der sælges i millioner verden over. Embryolisse produkterne er ikke komplicerede at forstå for forbrugerne og derved ikke svære at sælge for forhandlerne.


Lait-CrÈme Concentré

Har du først prøvet kultcremen fra Embryolisse, vil du aldrig bruge andet. Cremen fungerer til alle hudtyper og giver masser af fugt og næring samtidig med, at den bringer din hud i balance. IT-piger som Julia Restoin Roitfeld og supermodellen Agyness Deyn er tilhængere af Lait-Crème Concentrè, ligesom mange andre både kendisser og makeup artister har taget produktet til sig. Produktet fungerer fantastisk som primer under makeup og derfor ses det ofte backstage til de store modeshows overalt i verden.

Ekspertens udsagn

”For at lægge den perfekte makeup er det vigtigt at huden er ensartet fugtet (ikke fedtet). Med Embryolisse opnår man netop dette ensartede fugtgrundlag, på alle hudtyper. Normalt er et pludseligt opstået ‘hyped fænomen’ eller produkt blandt kolleger et hurtigt overstået kapitel. Men med Embryolisse, har kvalitet og funktionalitet “naglet” denne enestående fugtighedscreme, som et superprodukt, der er kommet for at blive”.

— Søren Hedegaard, frisør og makeupartist

Lotion Micellaire

Mange af Embryolisse produkterne er multifunktionelle. Deriblandt også Lotion Micellaire, der er en rensetonic som kan bruges til at fjerne både øjenmakeup, foundation samt læbestift. Produktet er vandbaseret, men stadig meget effektivt. Det bruges på en vatrondel, og behøver ingen efterbehandling med skintonic. Det er også et godt produkt at have ved hånden hvis man skal lave en ’quick change’ i sin makeup, eller rette lidt til. Ligesom det er en god følgesvend til trænings-centret, hvor det godt må gå lidt stærkt, være nemt dog stadig effektivt!