eksklusiv distributør af parfume, hudpleje og kosmetik i Skandinavien
slider_magnitone_02
slider_magnitone_01

Dare To Be Bare

Tør du? Vise dit ansigt nøgent og uden makeup?

Den prisvindende elektriske BareFaced! rensebørste fra Magnitone London dybderenser og stimulerer din hud så den bliver fuldstændig ren og klar, og du opnår den flotteste glød og den smukkeste udstråling – med eller uden makeup.

GØR DET DAGLIGT
Bare 60 sekunder om dagen, det er alt du behøver. Resultatet ser du med det samme,  og din hud bliver bare smukkere dag for dag.

Læg også mærke til hvordan dine plejeprodukter efterfølgende trænger bedre ind i huden og du får langt større udnyttelse af alle de gode ting der er i dem.

BareFaced! rensebørsten er nem og hurtig at bruge dagligt, og du anvender den sammen med dit sædvanlige vandopløselige renseprodukt.

 

  

GØR DET UNDER BRUSEREN
BareFaced! børsten er 100% vandfast og velegnet at bruge i det daglige brusebad.

MÆRK HVOR DEN BRUMMER
…takket være den nye Vibra-Sonic ™-teknologi, en kombination af soniske svingninger og pulserende vibrationer der dybderenser din hud blidt hver eneste dag, og som desuden også masserer og stimulerer så huden bliver fast og glat, og helt fit for fight. 

Med 20 sekunders interval bipper børsten og du skifter område, brug den på T-zonen, kinderne og halsen. Efter 1 minut slukker børsten og din hud er ren, fin og klar.

KLAR, PARAT, GO
Med en USB oplader og medfølgende rejsetaske  er BareFaced! nem og lige til at tage  med på dine rejser.

  

SÅDAN GØR DU
Påfør dit daglige vandopløselige renseprodukt i ansigtet. Gør børsten våd og start.

BareFaced! har to tilstande at skifte imellem.

Tryk 1 gang for den daglige dybderens, som sikrer at al snavs fjernes fra porerne. Din hud bliver helt ren, mikrocirkulationen styrkes så huden arbejder bedre, og din huds glød og udstråling bliver synligt forbedret.

Tryk 2 gange for Pulse Lift ™ Toning – en aktiv massage og stimulering af din hud som anvendes efter ønske og behov for at forbedre hudens tilstand yderligere og gøre den fit for fight – en 60 sekunders workout. Vi anbefaler Pulse Lift ™ Toning minimum en gang om ugen, men du kan gøre det så ofte du har lyst.

Prøv også vores Stimulator børstehoved med denne tilstand og lad BareFaced! massere dine cremer ind.

 

 


Kan du vælge

BareFaced! børsten findes i 3 flotte, frække farver. Rosa, mintgrøn og lys orange. Hvilken en af dem skal være din?


Magnitone In The Box

Klik og se videoen.


Anderkendt af eksperter

På ganske få måneder er BareFaced omtalt mere end 500 gange i England af journalister, bloggers, youtubers m.fl., og har vundet flere prestigefyldte priser samt anbefalet og godkendt af “Good Housekeeping”.