eksklusiv distributør af parfume, hudpleje og kosmetik i Skandinavien
slider_maskeraide_01

Din nye must-have!

Sheet masker til enhver livsstil

En serie af fabelagtige, superfugtgivende sheetmasker, der afhjælper hverdagens små hudplejeproblemer.

Maskerne er nemme at bruge, og særligt effektive til at gennemfugte og nære huden. De er fremstillet af et let og behageligt fibermateriale som lægges over ansigtet i 10-20 minutter, og hver eneste af dem er gennemvædet med et højt koncentreret arganoliebaseret serum, fyldt med ekstra mange vitaminer, næringsstoffer og specielt formulerede ingredienser, der løser specifikke hudbekymringer.

Maskerne lindrer solskader efter en dag ved stranden, er perfekte inden en festlig aften, vækker huden til live igen efter en lang nat i byen, opfrisker efter en lang flyvetur, beroliger efter en stresset arbejdsuge, nærer huden efter en dag i kulden, eller ved andre særligt krævende situationer…

 


Mild for din hud

MaskerAide er fri for parabener, skrappe blegestoffer eller pigmenter, mineralsk olie, kunstig parfume, benzophenone, glycerin. Men til gengæld er de fyldt med naturlige gode ingredienser.


Kan du vælge

Brighten, Prime & Energize
Du er muligvis klar til en aften med fest og farver, men er dit ansigt også? Sørg for at skille dig ud fra mængden, og start med at forberede din hud nu! Skab et perfekt lærred til din foundation med PRE PARTY PREP´s silkebløde, lette blanding af naturlig Arganolie, Appelsinskalsolie, Super frugtekstrakter, Risekstrakt og Honning som giver energi, fugter, klarer og primer din hud for en fejlfri og fløjlsagtig-glat finish.


Sådan gør du

1.Start med at rense din hud.
2.Åbn pakken ved at rive toppen af. Fold forsigtigt masken ud og placer den på dit ansigt, og tilpas ved øjne, næse og munden. Massér overskydende maske ind på din hals og decolleté.
3.Slap af i 10-20 minutter. Fjern masken og smid den ud. Dup fugten godt ind i din hud, og lad det tørre. Efterfølg med dine sædvanlige plejeprodukter.