WEGA Beauty distribuerer skønheds- og livsstilsprodukter til den skandinaviske detailhandel.

Vi tilbyder en skøn portefølje af spændende brands indenfor hudpleje, personlig pleje og livsstilsprodukter, som du kan læse meget mere om på denne side.

Lige meget om du søger modellernes favoritmærke, makeupartisternes uundværlige våben til den perfekte makeup, den humoristiske aromaterapi, de fine emballager med indhold der gør smukkere, eller den økologiske profil – så finder du det hos os.

Vores brands er håndplukkede, og det er vigtigt for os at kvalitet og koncept er unikt, og ikke mindst at produkterne har en reel berettigelse på vores marked.

Distributionen er forskellig fra brand til brand, og vi leverer både til parfumerier, klinikker, Matas, stormagasiner, apoteker, livsstilsbutikker og webshops.

Ønsker du at blive forhandler af et eller flere af vores brands, er vi altid åben for dialog og finder et sortiment og en aftale der passer dig.

Udover WEGA Beauty driver vi også  www.wegabeautyshop.dk hvor du kan købe alle vores produkter, og se detaljer om hvert produkt.

Bag WEGA Beauty står Charlotte Weber som har mange års erfaring med salg- og marketingledelse i den skandinaviske skønhedsbranche.

Kontakt os gerne hvis du ønsker yderligere information.