Fransk hudpleje med unikke formularer

CODAGE er specialiseret hudpleje på allerhøjeste niveau. En række forrygende sera er kernen i CODAGE, men du finder også en lang række af andre produkter til at supplere dine sera, og opfylde lige præcis din huds behov.
Du finder alle CODAGE produkterne her

Bag CODAGE står en bror og en søster – en moderne fortælling.

Fascineret af sundhed og skønhed siden den tidlige barndom voksede Amandine og Julien Azencott op fulde af beundring for deres familie, som allerede var fordybet i arbejdet med medicin og den franske apoteksverden.

Konfronteret med et stadig voksende udbud af kosmetiske produkter og overbeviste om, at hver hud er unik og fortjener sin egen særlige behandling, besluttede skaberne af CODAGE sig for at genoplive tidligere tiders tradition for kundepleje og genetablere den i hjertet af kosmetologi.

Med CODAGE ønskede de at genoplive tidligere tiders tradition, hvor man kunne træde ind på et apotek og beskrive sin levevis, sine behov og ønsker med en ekspert – og så til gengæld modtage sin helt egen skræddersyede hudpleje formular.

Den høje kvalitet i CODAGE’s formler ligger i forståelsen af individuel hudpleje og kendskabet til alle de aktive ingrediensers egenskaber samt deres præcise dosering.

Til alle behov og hudtyper

CODAGE er bygget op omkring en række højaktive sera, nøje tilpasset hudens forskellige behov, mikset i perfekte sammensætninger, men også lige præcis i de rette doseringer.

Ud fra din hudtype, dit evt. hudproblem eller behov, finder du den eller de sera der passer dig bedst lige nu, og kombinerer dem med din daglige hudpleje som meget passende også kan findes i CODAGE.

Foruden de unikke sera, finder du nemlig også en række skønne basisprodukter, virkelig effektive masker, og lækre kropsprodukter.

 

Højeffektive, moderne ingredienser

Kun helt rene, gennemtestede og sikre aktive ingredienser kommer gennem nåleøjet når CODAGE sammensætter deres produkter.

De udvalgte ingredienser blandes i en lang række ”NUTRI-ELEMENTER”, som er sammensatte komplekser af lige præcis det huden har behov for, indenfor bestemte hudtyper, problemer eller behov.

Nutri-elementer er betegnet med de fomler du ser på produktets emballage som eks. HY3 (intens fugtighed), Ma3 (kraftigt matterende), Ao3 (antioxianter) og mange flere.

Alle nutri-elementerne kan arbejde og virke sammen. Dette var vigtigt for CODAGE, og derfor kan du kombinere flere serummer som du har lyst, og bruge dem sammen med lige de basisprodukter du har brug for.

THE SERUM COLLECTION

CODAGE har identificeret 9 hudplejeprioriteter og formuleret 9 højaktive sera til helt målrettet at løse ethvert hudproblem.

Alle sera kan anvendes efter behov, alene, eller i en skræddersyet kombination for en personlig hudplejeløsning.

Find alle CODAGE sera her

Vejl. Uds. fra 520.-

THE BASICS

En linje af essentielle hudplejeprodukter lavet af CODAGE laboratorium til den daglige skønhedsrutine.

Renseprodukter, cremer, lotions og ikke mindst nogle fantastiske og meget populære masker.

Find alle CODAGE produkter her

Vejl. Uds. fra 225.-

SERUM N°08 - The Good Night Oil

Denne enestående olie- og silkeagtige Serum-In-Oil formel, med kraften af 8 ekstraordinære olier og 9 højaktive ingredienser, kombineres med effektiviteten af retinoider, samt en naturlig retinol-lignende ingrediens for en intensiv regenerering af huden.

Serum N°08 bidrager med masser af hydration, komfort, antioxidant beskyttelse, fornyelse, og anti-aging fordele. Nat efter nat, opleves at rynker, fine linjer, forstørrede porer, og pigmentpletter minimeres, blødgøres, og udviskes.

Find Serum N°08 her

Vejl. Uds. 710.-