WEGA Beauty distribuerer skønheds- og livsstilsprodukter til den skandinaviske detailhandel.

Vi tilbyder en skøn portefølje af spændende brands indenfor hudpleje, personlig pleje makeup, og livsstilsprodukter, som du kan læse meget mere om på denne side.

Lige meget om du søger modellernes favoritmærke, makeupartisternes uundværlige våben til den perfekte makeup, virkelig seriøse hudplejeprodukter, de fine emballager med indhold der gør smukkere, den økologiske profil, eller måske det som sikrer dig en bedre søvn – så finder du det her hos os.

Vores brands er håndplukkede, og det er vigtigt for os at kvalitet og koncept er unikt, og ikke mindst at produkterne har en reel berettigelse på vores marked.

Distributionen er forskellig fra brand til brand, og vi leverer både til parfumerier, klinikker, materialister, stormagasiner, apoteker, livsstilsbutikker, og et bredt udvalg af webshops.

Ønsker du at blive forhandler af et eller flere af vores brands, er vi altid åben for dialog og finder et sortiment og en aftale der passer dig.

Udover WEGA Beauty driver vi også  www.wegabeautyshop.dk hvor du kan købe alle vores produkter, og se flere detaljer om hvert enkelt produkt.

Bag WEGA Beauty står Charlotte Weber som har mange års erfaring med salg- og marketingledelse i den skandinaviske skønhedsbranche.

Kontakt os gerne hvis du ønsker yderligere information.