RUDE Cosmetics fra Los Angeles. Makeup with an attitude.....

RUDE Cosmetics har alle de makeup produkter og paletter du kan ønske dig, uanset om du går efter et naturligt, et dristigt, eller et bad girl look. Du finder alle produkterne fra RUDE HER

Find Obnoxious mascaraen her

Behind The Brand

RUDE Cosmetics blev grundlagt i 2016 med formålet om at tilbyde banebrydende kosmetik af høj kvalitet, og til komfortable priser. De ligger i hjertet af verdens modehovedstad, Los Angeles, Californien, og er dermed altid lige midt i centrum af de seneste makeuptendenser.
RUDE mener, at makeup er et værktøj til at hjælpe med at udtrykke dit indre, og ganske enkelt et middel til at få den rigtige dig frem.
Uanset hvilken type makeup du foretrækker, så bær den med stolthed.
Denne filosofi er kernen i alle RUDEs produkter. Lad RUDE Cosmetics hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden og bliv bemærket.
Never look back, always look forward because you are wearing MAKEUP WITH AN ATTITUDE®

Find dit look

Uanset om du går efter et naturligt, et dristigt, eller et bad girl look, er RUDE´s mål, at du skal slippe din fantasi løs uden fortrydelse.
Amerikanske RUDE Cosmetics tilbyder cruelty free øjenskygger, kunstige øjenvipper, paletter til øjne og ansigt, highlighters, øjenbrynsprodukter, hudpleje, læbestifter, lipglosses med mere.
De fleste af produkterne er veganske, og alle produkter er naturligvis cruelty free.
Leg med forestillingen om dit næste øjenmakeuplook ved at tjekke kategorien ”paletter” og kategorien ”øjne”. Uanset om du ønsker at bære et pudret smokey eye look eller et mere klassisk look, giver RUDE dig produkterne til at føle dig og se bedst ud.

Find Nude York paletten her

 

 

Find alle paletterne fra RUDE her

Stort udvalg

Hvis du ønsker at tilføre noget farve til dit liv, skal du prøve en eller flere af de mange paletter, der er rejsevenlige og fungerer til enhver lejlighed. Paletterne er sammensat i en kombination af matte og shimmer, så du behøver ikke bekymre dig om, hvilken der fungerer bedst for dig.

Glem ikke læberne, de har også brug for lidt kærlighed! Vælg en af de livlige farver, eller go nude. RUDE´s læbeprodukter er stærkt pigmenterede, holdbare og lavet til at passe til enhver hudfarve.

Perfekt formet øjenbryn er en stor hype i øjeblikket. Fra RUDE finder du nogle helt fabelagtige produkter til bryn, der er garanteret også et til dig.

Og selvfølgelig har vi ikke glemt de små mirakler som hightlight- og contouringprodukter der hurtigt kan skabe både glød og flotte konturer i ansigtet, også dem finder du et godt udvalg af.

LINGERIE COLLECTION

Tre lækre paletter med hver en kollektion af 16 helt matte, bløde nuancer inspireret af den måde lingeri kan få dig til at føle dig stærk og sexet på!

Skab en række forskellige looks der supplerer dit humør, og som hjælper dig med at føle og se bedst ud!

Find Lingerie paletterne her

Vejl. Uds. 220.-

WHAT A PUCKER

RUDE har mange skønne produkter til læberne som glosses og lipliners i utroligt smukke og meget anvendelige farver.

What A Pucker eks. er en fyldig og farvemættet lipgloss, som giver flot farve og shine til læberne uden at føles klistret eller fedtet. Findes i 6 farver.

Find alle læbeprodukter her

Vejl. Uds. fra 50.-

RUDE SKINCARE

Hos RUDE Cosmetics tilbyder vi også nogle udvalgte hudplejeprodukter, bl.a. nogle virkelig dejlige sera og effektive peel off masker.

Find RUDE´s hudplejeprodukter her

Vejl. Uds. fra 110.-