Den originale “SAVE MY FACE!”® Pillow

SKØNHED, SUNDHED, KOMFORT OG VELVÆRE

Save My Face hovedpuden løfter og støtter dit hoved så du kan sove komfortabelt, og fjerner dermed det belastende pres på ansigtets væv og muskler, så du undgår de sovelinjer som med tiden ikke forsvinder igen.
Du finder alle SAVE MY FACE produkterne her

Historien om SAVE MY FACE Pillow

Linda May-Randell som er grundlæggeren af SAVE MY FACE, var i hendes unge år en virkelig dygtig danser, og efter at have danset professionelt i flere år på blandt andet Broadway og i Las Vegas, tog hun en uddannelse som terapeutisk massør for at hjælpe folk med blandt andet nakkeproblemer.

Hendes tid i rampelyset havde selvfølgelig involveret en del skønhed og idealer indenfor dette. Skønhed kombineret med hendes uddannelse som terapeut gav hende inspirationen til SAVE MY FACE puden, og i 1999 var patentet på plads og puden en realitet.

Puden anvendes på hospitaler, på plastikkirurgiske klinikker da den er optimal efter operation, af fysioterapeuter, og af behandlere på mange skønhedsklinikker.

SAVE MY FACE produceres i USA, og i dag findes puden i to størrelser, med betræk i mange stofkvaliteter og farver.

 

Fordelene ved en SAVE MY FACE pude er mange

Med en SAVE MY FACE hovedpude får du ikke kun en bedre søvn, men også en smukkere hud.

På grund af den særlige patenterede udformning af puden, er dit ansigt frit placeret når du sover på maven eller på siden, så sovelinjer i ansigtet og hævelser om øjnene bliver tydeligt mindsket. Samtidig forhindrer det, at din gode creme havner på puden i stedet for at gøre gavn til din hud.

Men SAVE MY FACE puden giver også den perfekte støtte til nakke, skuldre og ryg, så ømhed, spændinger og smerter i kroppen lindres, vejrtrækningen forbedres og søvnen bliver markant bedre.

En SAVE MY FACE pude kan kræve lidt tilvænning, da den føles anderledes end en normal hovepude, men hurtigt bliver den en uundværlig del af de flestes liv, når det gælder komfort, aflastning og god nattesøvn.

Nogle af de fantastiske egenskaber du vil opleve med en SAVE MY FACE pude:

  • Forebygger sovelinjer og rynker, og giver dine plejeprodukter optimale betingelser.
  • Giver en bedre søvnstilling hvor især nakke- og skuldersmerter lindres.
  • Vejrtrækningen forbedres og søvnen effektiviseres.
  • Mindsker problemer med acne.
  • Ideel efter kosmetiske operationer.
  • Allergivenlig, dels på grund af det særlige fyld af specialfremstillet syntetiske fibre, og dels på grund af en opnået bedre vejrtrækning.
  • Især den lille pude er ideel og uundværlig som rejsekammerat i både bil, fly og tog.

Det er naturligvis individuelt hvordan puderne virker for den enkelte, og vi kan ikke garantere for resultat og virkning for den enkelte forbruger. 

 

FLERE STØRRELSER

Le Grand puden bruges som erstatning for din sædvanlige hovedpude, og kan enten anvendes alene eller med La Petite puden ovenpå.

La Petite puden kan enten bruges ovenpå din egen hovedpude, for at få fordelene af bedre støtte og flottere hud, eller den bruges sammen med Le Grand puden, for at give lidt mere højde og mere fleksibilitet. La Petite kan også foldes og lægges i nakken for ekstra støtte, både når man ligger og når man sidder. Dette er også meget velegnet til rejser.

Find produkterne her

Vejl. uds. fra 595. til 925.-

SILKEKVALITET

Puderne fås med betræk i flere slags højkvalitets materialer, bl.a. også med silkebetræk i farverne hvid eller gold. Silkebetrækket er i 100% silke af den fineste charmeuse kvalitet, med en blød, glat og fint vævet struktur. Silke føles behagelig glat mod huden, og er fantastisk hvis du har problemer med slidt eller filtret hår, som både bliver glattere og mere glansfuldt med dette silkebetræk.

Find produkterne her

 

Vejl. Uds. fra 865.- til 1095.-

BREEZES

Save My Face har flere specialpuder, og Breezes puden er en af dem. Den er specielt skabt til alle som har problemer med hedeture om natten eller bare sveder meget. Betrækket på denne pude er et miks af nylon og polyester, som gør at det ikke tager imod fugt og sved, og dermed altid føles tør og blød mod huden.

Find produkterne her

 

 

Vejl. Uds. 825.-