Økologi & genanvendelse

UPCIRCLE er en fremadstormende britisk serie af 100% naturlige, økologiske, veganske og bæredygtige produkter som face scrubs, body scrubs, serum, cremer, masker, renseprodukter og accessories. Du finder alle UPCIRCLE produkterne her

Pionærer af ”by-product beauty”

Naturen giver os masser af vidunderlige ingredienser der gør vores hud sundere og mere strålende – som brugt kaffegrums, chai te krydderier eller frugtsten.

Men ofte lander de på lossepladsen.
Hvorfor skal alle de gode sager gå til spilde? Det burde de heller ikke.

Derfor bringer UPCIRCLE, kasserede naturlige rest-ingredienser til live igen, og bruger dem til skønhedsprodukter, din hud vil elske.

I alle UPCIRCLEs produkter anvendes eks. enten brugt Arabica kaffegrums som indsamles fra de bedste kaffebarer og restauranter i London til face- og bodyscrubs og kaffeolien til serum; eller chai krydderier som er tilovers efter fremstilling af chai sirup; kasserede sten fra eks. oliven og abrikosfrugter fra juiceproduktionen; eller arganskaller fra produktion af arganolie – og flere kommer hele tiden til…..

 

 

“Tilbage i 2015 fik vi en tanke:

Hvis vi hver morgen smider kaffemaskinens brugte kaffegrums ud, hvor meget kaffegrums går der så til spilde over hele London? En masse, viste det sig.

Så vi besluttede os for at gøre noget ved det. Vi havde brug for en måde at give denne kaffegrums et længere liv. Og det blev starten på UPCIRCLE”.

William & Anna Brightman
Founders

UPCIRCLEs kommitment

” Vi vil vil aldrig gå på kompromis med at efterlade verden bedre end vi fandt den. Det er UPCIRCLEs løfte”

Udover at være 100% naturlige, er produkterne også 100% forrygende. Fordi du ikke skal behøve at vælge mellem at gøre det rigtige, og at opnå de bedste resultater.

Med UPCIRCLE kan du glæde dig over fordelene ved naturens egne hudplejere – og gøre noget godt planeten samtidig.

Al emballage er genanvendeligt, og 99% plastikfri på tværs af alle produktemballager. Der anvendes glas, aluminium, og papir. Plastik anvendes kun hvor der ikke er andre brugbare muligheder.

 

UPCIRCLE upcycler

UPCIRCLE historien startede med ideen om at give brugt kaffegrums et nyt liv, og de har nu genanvendt mere end 250 ton kaffegrums til deres bæredygtige hudpleje.

Men hvorfor stoppe der?

Deres sæber giver brygget chai te krydderier nyt liv, mens deres seneste produkter er fremstillet med kasserede frugtsten. Intet er sikkert fra at blive ”UpCircled”!

UPCIRCLE tror på at alt liv er helligt. Derfor bruger de kun de fineste plantebaserede ingredienser og tester aldrig på dyr.
De mener vi skal stille de samme spørgsmål til vores hudplejeprodukter, som vi gør til vores fødevarer – hvad er der i, hvordan fremstilles det, hvem laver det, og hvorfor fremstilles det det?

1/3 af al produceret mad går til spilde og ryger ud som affald. Men spild er også et stort problem i produktionskæden af fødevarer, hvilket betyder at det giver virksomheder som UPCIRCLE en stor mængde ingredienser, de kan give liv og få ny mening.
Fødevareingredienser kan have store virkninger på kroppen – indefra og ude – så der er en mulighed for at skabe skønhedsprodukter fra fødevareingredienser der kasseres, men som stadig har meget at tilbyde vores hud.

Kaffegrums – indsamles fra flere og flere kaffeshops. Antioxidanterne i kaffen styrkes når kaffen er brygget, og derfor er grumsen koncentreret på disse.
Frugtstene – Produktionen af frugtolier og juice efterlader alt det gode fra frugtstenene, som er rige på vitaminer især A, C og E vitaminer. De pulveriseres og bruges derefter i UPCIRCLEs produkter.
Chai krydderier – Der bruges ti forskellige krydderier til at lave chai sirup, og UPCIRCLE genanvender resterne til de skønne sæber i serien.

FACE SCRUBS

Et udvalg af tre eksfolierende Coffee Face Scrubs til forskellige hudtyper.

Disse face scrubs er milde, økologiske, veganske og bæredygtigt fremstillet med genbrugt førsteklasses Arabica kaffegrums fra udvalgte London kaffebarer.

Kaffegrums eksfolierer din hud, og i en blanding med sheasmør og kokosolie vil den samtidig plejes og næres, føles mere glat, blød og fugtmættet, og med en finere struktur og en renere overflade.

Koffein er rig på antioxidanter, og har mange fordele for huden.

Niacinamid og E-vitamin er eks. med til at dæmpe rødme, styrke og beskytte samt afhjælpe pigmentering.

Koffein forbedrer blodgennemstrømningen og har fortrinlige anti-inflammatoriske egenskaber som modvirker irritationer og hævelser.

Find produkterne her

Vejl. uds. 145.-

BODY SCRUBS

En serie af fire eksfolierende Coffee Body Scrubs med en base af havsalt, sheasmør og kokosolie, samt kaffegrums.

Skrub de tørre, døde celler væk, og huden føles med det samme glat og forfrisket. Pakket med antioxidant-rig koffein der hjælper med at øge blodgennemstrømningen og reducere cellulite.

Kaffegrums og havsalt skrubber de døde hudceller væk, og din hud plejes og næres med sheasmør og kokosolie så den omgående føles forfrisket, glat og blød.

Hvorfor Arabica, og ikke bare bruge en hvilken som helst brugt kaffegrums, spørger du?

Fordi de ingredienser vi bruger bevarer deres kvalitet, selv efter vi har lavet dem om til skønhedsprodukter. Så jo bedre kaffe, desto bedre scrubs.

Find produkterne her

Vejl. uds. 165.-

Organic Facial Serum

En økologisk, super-fugtgivende og nærende ansigtsserum, tilført kaffeolie ekstraheret fra genbrugt førsteklasses Arabica kaffegrums.

Økologisk certificeret, vegansk og bæredygtigt fremstillet.

Sammensat af en fugtgivende blanding af olier fra jojoba, havtorn og hybenrose. C-vitamin og den antioxidantrige kaffeolie modvirker irritationer og mindsker hævelser.

Mørke pletter bleges, og din hudfarve bliver mere klar med masser af glød.
Booster kollagendannelsen og er med til at bevare huden fast og glat.

Niacinamid og E-vitamin er med til at dæmpe rødme, styrke og beskytte samt afhjælpe pigmentering.

Anvendes morgen og aften af alle hudtyper.

Find produktet her

Vejl. Uds. 165.-